Welkom
4
page-template-default,page,page-id-4,stockholm-core-2.3.2,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.10,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Title Image

Welkom

Martijn Rijsdijk is de naam, inmiddels vanaf 2003 actief in de autobranche. Na vallen en opstaan en vele honderden auto’s verder kunnen wij een vrij breed scala aan auto’s aanbieden met de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Niet alleen particulieren vinden het prettig een auto bij ons aan te schaffen. Door de scherpe prijzen en goede kwaliteit weten ook merk-dealers, universele dealers en exporthandelaren de weg te vinden naar Rijsdijk AutoMotive.

Het grootste compliment, wat overigens meer dan eens gegeven wordt: “Jullie zijn geen stereotype autohandelaar”.

Dit maakt dat de klanten graag bij ons in de showroom komen en nog belangrijker zich op het gemak voelen en nimmer de indruk krijgen dat ze moeten kopen. Dit komt voort uit onze bedrijfsfilosofie: “Een transactie is alleen een goede transactie wanneer beide partijen tevreden zijn!”

Doorgaans kopen wij onze occasions bij de dealer, dit heeft als voordeel dat in bijna alle gevallen de gehele historie van de auto bekend is. Dealers leveren alleen met NAP-gecontroleerde auto’s wat voor ons en daarmee voor u een voordeel is.
Hebben we dan helemaal geen auto’s waar iets mee mis is?? – Jawel! Dit is heel simpel: Dit soort auto’s word ingekocht met het desbetreffende mankement, uiteraard wordt de prijs hierop aangepast. Door het mankement duidelijk bij de advertentie te vermelden komen ook deze auto’s in goede handen. Een monteur ofwel iemand met een monteur in de naaste familie en/of vriendenkring. Export handelaren kopen ook graag dit soort goedkope auto’s met een mankement.
We hopen dat u hiermee een helder beeld heeft gekregen van hoe onze organisatie in elkaar steekt. Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties kan en mag u ons altijd daarvan op hoogte brengen. Dit kunt u doen via verschillende manieren aangegeven bij het kopje contact.

Graag tot ziens in de showroom!